Maivian Pidot

Toimiala Matkailu, majoitus, ravitsemus maivian logo
Postiosoite Hiukkaan kylätie 245, 35400 Längelmäki
Puhelin
 Liisa Naapi 040 5731 077
Internetsivut www.maivianpidot.fi
Y-tunnus 20803441
Toiminta Maivian pidot on idyllinen juhlatalo, joka tarjoaa tilat noin 150 vieraalle. Tunnelmallisissa kamareissa voi tilauksesta juhlia pienemmälläkin joukolla, vaikkapa kymmenen juhlijan voimin.

Aarin kokoinen pirtti ja kookas sali yhdessä pikkukamareiden kanssa muodostavat tilan, joka muuntuu moneksi – konserttitilaksi, kokous-tai koulutustilaksi tai näyttelytilaksi.

Maivian pidoissa järjestetään myös yleisölle avoimia tapahtumia, mm. joululahjatalo, pääsiäislounas ja kesäkursseja.

Kana-areena koostuu kahdesta koiraurheiluun varustetusta hallista. Lämpimässä 460-neliöisessä (13m x 36m) agilityhallissa on kumirouhematto ja Smart-99 -agilityesteet.
Kana-areenan toinen halli on suunnattu erityisesti tokon ja pk -lajien harrastamiseen. Hallin pohjana on keinonurmi. Tokohallin koko on 390 neliötä (10m x 39m). Kana-areenan lähistöllä on myös maastoja, joita voi käyttää jäljestykseen. Kysy lisää!

Ahola ja Ketola tarjoavat majoitustilaa kesäaikaan noin kolmen kilometrin päässä Länkipohjan keskustasta. Maivian pitoihin Aholasta ja Ketolasta on vain noin 500 metriä, joten molemmat sopivat mainiosti myös juhlaväen yöpymis- ja lomailupaikoiksi.

Tutustu kaikkiin palveluihimme tarkemmin Maivian pitojen kotisivuilta!