Kylätila

alt

 

 

 

Länkipohjan kylätilan keittiö on remontoitu kesän aikana. Keittiö on nyt varustettu myös uudella kodintekniikalla, uunilla, mikrolla ja tiskikoneella. Myös etutilaa on laajennettu poistamalla väliseiniä.  Kylätila on avoinna päiväaikaan tiistaisin klo 9 - 12 ja torstaisin klo 10 - 12. Tiistain bingo on saavuttanut huiman suosion, esim. 6.10. väkeä oli lähes 30 henkeä. Joulubingosta tuli puhetta ja kinkkusellaisesta. Niina kävi Salessa kerjuulla ja sieltä luvattiin kinkku palkinnoksi. Ajankohta ilmoitetaan lähempänä joulua.

Neulekerho on alkanut jälleen. Kerholaiset kokoontuvat Kylätilassa puikot helisten tiistaisin klo 18 - 20.

Kylätilan taustatila on pääasiassa varattu nuorisotilaksi. Keittiön remontti mahdollistaa hyvät tilat kokkikerhoille ja lisäksi yhdistysten tavaroille on luvassa omia säilytystiloja. Keittiöön hankittiin myös astioita ja tarpeellisia työkaluja monella sadalla eurolla. Myös laajennettua etutilaa on mahdollista käyttää nuorille suunniteltuihin "yleisötilaisuuksiin", konsertteihin ja neuvonta/koulutustilaisuuksiin. Uusia nuorisotilan valvojia on tulossa mukaan toimintaan.

Voit tulla hörppäämään kupin kahvia, muuten vain jutustelemaan, istuskelemaan,lepuuttamaan jalkojasi tai tutustumaan Pellavamuseon esineistöön. Uuden tilan avajaiset ovat tulossa, mutta vapaaehtoistyössä aikataulu saattaa ja saa venyä.

Kylätilan "päivätoiminta" pyörii vapaaehtoisten varassa.  Muiden muassa Eini ja Anja ovat usein keittämässä hyvää kahvia. Jos haluat mukaan kahvinkeittorinkiin, kirjoita nimesi Kylätilasta löytyvään kalenteriin tai ota yhteyttä Niina Mikkolaan (050 467 0074) tai  Mirka Laaksoon (050 592 3447).

Tervetuloa!

Kylätilan osoite: Länkipohjantie 15, 35400 Längelmäki